МУЗИКА

Вирішив написати саме про те, яку музику і які гурти я слухав і слухаю зараз, забіжу наперед мої смаки мінялись, як погода в березні.

У дитинстві тащився від попси, тому самою першою касетою, яку мені купили разом з магнітофоном на 10років була касета групи Руки Вверх, яку я слухав день та ніч. Через деякий час мій дядько записав у своїх друзів на одну касету самі топові пісні російських рок груп правда на той час я взагалі незнав хто співав ті пісні, але вони мені подобались, там були: Арія, Сектор Газа, Кино (Віктор Цой), Наутилус Помпилиус, Сплин, Би-2, ДДТ, Король і Шут, Чиж & Со. Після цієї збірки, я купив декілька касет Арія, Сектор Газа і Кино, пам’ятаю, як тепер, в листі до св. Миколая я просив касета Сектор Газа альбом Нажми на Газ, ось що я хотів отримали під подушку у 5класі, думаю що теперішні діти напевне й незнають, як виглядає касета до магнітофона.

Пізніше дома появився комп’ютер на якому зразу була записана музика, для мене найбільш цікава була папки з рок музикою, але тепер крім російського року я відкрив для себе українські гурти: Брати Гадюкіни, Друга Ріка, Скай, Скрябін, Тінь Сонця, Фліт та зарубіжні рок гурти: Metallika, Queen, The Offspring, Sun 41, AC/DC, Roxette, Aerosmith, але найбільше мені подобався Сектор Газа, пам’ятаю що колись в кіоску з касетами мене питали чи батьки вкурсі, що я купляю цю касету не хотіли продавати її, тому саме першим диском з музикою були всі альбоми Сектор Газа. І до 18років мої музичні смаки не мінялись, хоча в цей період почав приходити реп і більшість почала ходити з опущеними штаними, і качали під реп, але мені реп взагалі не подобався, впринципі, як і тепер, це напевне єдиний стиль музики, який мене взагалі не вставляє.

У 18років в мене стався музичний переворот, я попав на фестиваль електронної музики Global Gathering 2011, до нього взагалі не слухав електронну музику, але коли ти попадаєш на фест де 5 сцен на яких грають топові ді-джеї світу такі як (Tiesto, Markus Schulz, Ferry Corsten, W&W, Michael Woods, Richard Durand) то просто нереально не полюбити ту музику. 

 

Після фесту я повністю переключився на електронну музику завжди ходив з навушниками в яких грала різна електронна музика, але крім техно, бо то цоркання мені не заходило. Так продовжувалась близько 3 років.

Потім я поступово до електронної музики у свій плей лист знов почав додавати старий добрий рок, і в один час підсів на Океан Ельзи то був 2014 тоді багато хто тащився від них, і навіть був на їхньому концерті на Арені Львів, було дуже круто.

Через декілька років я взагалі видалив всьо електронну музику з комп’ютера і повністю повернув до рок музики, яку слухав ще на касетах, правда, добавилось ще декілька нових гуртів.

На сьогоднішній день маю декілька улюблених гуртів пісні яких часто слухаю в ютуб (AC/DC, Віктор Цой, Ляпис Трубецкой, Король і Шут, Скрябін, Брати Гадюкіни, Наутилус Помпилиус, Машина Времени)