РОБОТА

Фотографія це хоббі яке переросло в повноцінну роботу.

У 2008 дома купили фотоапарат Canon Powershot SX100 IS, саме цей фотоапарат дав мені поштовх, великий плюс цього фотіка був в тому, що в нього був повністю ручний режим, тобто можна було самому виставляти витримку, діафрагму і iso.

 

Тому коли в 2011 я купив перший дзеркальний фотоапарат Nikon D3100, то я вже багато розумів що як працює і який результат вийде при таких чи інших налаштуваннях. Спочатку фоткав ним все підряд, напевно, всі так роблять, коли купляють перший фотоапарат, квіти, собаки, дерева і всяке таке.

Перше своє весілля відзняв у 2013, було страшно, сам незнаю як я погодився на це, але молодята залишились задоволені, після того я почав більше шукати інформацію про фотографію, в той час ще не було так багато інформації, як зараз.

У 2015 зробив свої перші випускні альбоми, і саме зимою того ж року поїхав працювати інструктором з гірських лиж на Буковель, їхав з метою заробити собі на софт бокс, але получилось заробити на новий фотоапарат, яким став Nikon D7200.

З 2016 я почав більше знімати, завжди знімав в RAW та почав обробляти всі фотки, а не тільки деякі. Саме цей рік я вважаю стартовим у весільній сфері, хоча за попередні три роки відзняв вже декілька весіль.

 

Крім того, ще дві зими провів на Буковелі у ролі інструктора, тому вмію їхати на лижах з горба по снігу не тільки плугом і маю надію, що мої учні не будуть вас збивати коли ви будите кататись на лижах чи борді.

 

Кодного року стараюсь відвідувати майстер-класи, дивитись вебінари, черпати все більше і більше нових знань, для того, щоб ставити кращим.

 

На даний момент знімаю на два фотоапарата Nikon D750, з об’єктивами Nikon 20mm f1.8, Sigma art 35mm f1.4 та Nikon 85mm f1.8., та багато іншої техніки яка мені допомагає при зйомках.


Найбільше люблю знімати весілля, лавсторі та сімейні зйомки, також фотографую дні народження, хрещення та роблю випускні альбоми.