ОСВІТА

В цьому пості розкажу вам де вчився, улюблені предмети і якісь цікаві історії що відбувались під час навчання

ШКОЛА


У перший клас я пішов у 7 років, на той час всі так йшли, це був 2000рік, навчався я у Підгайчиківській ЗОШ, з початкових класів мало що пам’ятаю, но одно що пам’ятаю це 90диктантів за літо, це повна дічь, і толку з тих диктантів не особо було. Я ніколи не вчився в 4класі, бо ми його перескакували, а от клас, який був молодший від нас - вчився 4роки в початковій школі, от тут нам поперло конкретно.

 

Потім пішли старші класи, на яких більшість чекали, ходіння по класах, замість сидіння в одному, але ці рюкзаки з 4-5книжками це повний абзац, одну книжку на двох носити неможна бо вчителі кіпішували, а потім вкінці року сварились що книжки порвані та канєшно, той рюкзак не один раз літав по класі.

А тепер розкажу від яких уроків я реально кайфував, які були для мене просто каторга, а які би я хотів щоб подавали цікавіше для дітей

Ну зразу скажу в топі це три предмети від яких я тащився у всіх закладах де навчався
1.Фізкультура це був топ для всіх хлопців моїх років, чого я так написав, тому що в нас час з гіпсом на руці хлопці футбол грали, а тепер половина звільнена від фізкультури, бо це не урок-це такоє, а друга половина приходить в джінсах на фізкультуру, а потім в тих джінсах ще тиждень на уроки ходять бо стірка по графіку в суботу.
2.Математика предмет який мені дуже подобався, а те як її подавала Ольга Василівна це ще більший космос, кого вона вчила і той хто любив математику зараз подумає собі, це точно. Багато мемів є про «логарифм і де ця фігня мені пригодилась в житті», це ладно О’кей, головне, щоб курс валют рахувався добре.
3.Хімія, от тут Остапа понесло, мега крутий і цікавий предмет який дуже круто доносилад нам Галина Степанівна,
одно чого не хватало на цьому предметні це більше лабораторних робіт які б проводились практично, а не просто теоретично, навіть незнаю чия це вина, що нема реактивів і всіх інших речей для проведення експерементів, явно не вчителя, мій вчитель зробив все щоб і без практики мені хімія зайшла.

Самим жестяком для мене були предмети де треба було багато читати це обидві літератури, старшне не любив читати, краще цілий день математику і хімію би рішав чим читав. Українська мова тоже не особо мені заходила, тому і дотепер мільон помилок в словах і написанні текстів.

От чого не хватало мені це георафії, добре що хоть карта на дошці висіла і ми загадували самі собі міста чи країни і грали хто швидше найде правильну відповідь, як то кажуть, виживали як могли)

КОЛЕДЖ

Після 9класу я поступив в Політехнічний коледж в м.Коломия на спеціальність Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва, перше що має зробити першокурсник це знати назву спеціальності, як ви поняли цей пункт я виконав.

Скажу так коледж це було круто, інший рівень подачі матеріалу, інше ставлення до студентів, не хоч вчитись то в парк дерева рахувати і степухи не буде, всьо просто, як двері.

І самий більший космос який зі мною стався в коледжі, це те що я почав читати зарубіжну літереатуру прям всі твори, я просто кайфував від того предмету, а основною причиною це була викладачка в якої пара проходила ніби якесь розслідування, дуже круті питання до всіх творів, велика увага до маленьких деталей, якщо би так кожен викладач ставився до свого предмету то ніяких додаткових вам би точно не треба було.

Група в мене була крута, завжди були якісь приколи, скажем так скучно не було, і в один момент я з хлопцями із цими же приколами вийшли на сцену, доречі думали як себе назвати сперлись на «Квартет Студінец», незнаю чого так, просто хтось ляпнув тай ми рішили що норм нехай буде, причиною була «Весна Політехніки», помідорами нас не закидали, напевне того що то не був сезон, а сміялись і хлопали значить залу зайшло

А тепер шок контент, так як в нас в групі були всі хлопці і одна дівчина, то якось так сталось що журнал і залікові заповнювавались моїм почерком

УНІВЕРСИТЕТ
Після коледжу я поступив на 3 курс Національно лісотехнічного університету України у м.Львові на спеціальність Автоматизація і комп’ютерно інтегровані техноголії. Крім мене з групи сюди ж поступило ще 6 хлопців, того в нас була нормальна банда, і понятно, що жили ми явно не на квартирі, а в місці, де були самі мошьні тусовки, це гуртожиток, я думаю що серед вас є люди які жили на квартирі потім рішили піти жити в гуртожиток і поняли шо це рішення треба було зробити зразу.

Після поступлення перше, що ми зробили - провели в кімнату інтернет, і тут пішла ера серіалів, які просто я дивився до ранку а потім йшли на пари, а після пар розклад не зміннний.

Пізніше до нас в гості прийшов Counter-strike 1.6, пам’ятаю один тиждень такий був що ми приїхали в неділю вночі в гуртожиток і в четвер ми вийшли з гуртожитку, просто їли спали і рубалися в контру, з пар самі себе відпустили.
Ну історій з гуртожитку було дуже багато, не факт чи вмістив би їх в 10 постах, чого варті тільки ці дні народження коли стіл через цілу кімнату і коли відмічає його пів поверху, що варта фразу зранку, йдем на пару? на слідуючий раз підем, виключай будильник лягаєм спати, катання по коридору в холодильнику на скєйті, а потім викидання холодильника з 5 поверху, і взагалі чого варте саме м.Львів, про яке можна довго говорити і яке точно заслуговує щоб хоть один раз побувати в ньому, але так на пару днів, щоб насолодитись місто на повну.